Italia­lainen uutuus­­­­­tuotesarjamme Bambù on täydellinen valikoima tuotteita rentouttavaan vartalonhoitoon ja inspiroivaan aistikokemukseen.

Tuotesarjasta löytyy niin tavallisia kuin kuorivia pesu-sieniä ja -käsineitä sekä selänpesin ihon hellävaraiseen puhdistukseen.

Pitkäikäisyyden ja kestävyyden symbolina pidetyn bambun ja ainutlaatuisen Xpand-prosessin risteytyksenä syntyvät vartalonhoitosienet on rikastettu bambu-uutteella, luonnollisella arvokkaiden mineraalien ja antioksidanttisten entsyymien lähteellä. Yhdessä nämä mineraalit ja entsyymit hoitavat, suojaavat ja elvyttävät ihoa. Ihanteellista hellävaraista puhdistusta kaipaa jo uudelleen heti sen suoritettua.

Bambù-sarjaan kuuluvat tekstiilit taas ovat uskomattoman pehmeitä ja miellyttäviä. Tekstiilit ovat erittäin imukykyisiä, mutta silti ne kuivuvat myös hyvin nopeasti.

Ympäristö ja ympäristökuormitus on ollut tärkeässä roolissa sarjan kehityksessä. Bambun monipuoliset ominaisuudet yhdistettynä kasvin nopeaan uusiutumis-tahtiin ja luonnollisiin antibakteerisiin ominaisuuksiin puolsivat bambun valintaa tuotesarjan pääraaka-aineeksi.

Bambù-tuotesarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä. Ne ovat ihoa kuorivia, hierontaan muotoiltuja ja lateksittomia.

Tuotteet ovat helppohoitoisia. Vain huuhtelu ennen ja jälkeen käytön riittää ja ilmava kuivaus.

Pesusienet ovat saatavissa jo nyt verkkokaupastamme ja hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltämme. Muut tuot-teet ovat saatavana viimeistään marraskuussa.

MartiniSPA Xpand x Bambu, MartiniSPA Xpand x Bambu