Bambu Skincare
Bambu Skincare 1

Bambua pidetään pitkäikäisyyden ja kestävyyden symbolina. Tämä Kaukoidässä vuosisatojen ajan hyvin tunnettu ja käytetty kasvi on erittäin monipuolinen ja käytössä muun muassa kosmetiikka-, huonekalu-, elintarvike- ja tekstiilialoilla.

Tämän kiehtovan kasvin monet ominaisuudet inspiroivat Martinia ja kohtaaminen synnytti Bambù Collectionin. Sarja on täydellinen valikoima tuotteita rentouttavaan vartalonhoitoon ja inspiroivaan aistikokemukseen.

Ainutlaatuisen Xpand-prosessin ansiosta sienet on rikastettu elvyttävällä bambu-uutteella, luonnollisella arvokkaiden mineraalien ja antioksidanttisten entsyymien lähteellä. Bambu-uute tunnetaankin kosteuttavista, virkistävistä ja ärsytystä estävistä ominaisuuksistaan. Sienet ovat siksi ihanteellisia hellävaraiseen puhdistukseen samalla, kun ne suojaavat ihoa.

Bambukuidusta valmistetut tekstiilit ovat uskomattoman pehmeitä ja miellyttäviä. Ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle. Niillä on korkea imukyky ja ne kuivuvat nopeasti.

Tuoksuva pesusieni bambu

TUOKSUVA PESUSIENI SISÄLTÄÄ BAMBU-UUTETTA

Pehmeä, tuoksuva vartalon pesusieni on rikas­tettu bambu-uutteella, joka tunne­taan kos­teut­ta­vista, kiin­teyt­tä­vistä ja ärsy­tystä ehkäi­se­vistä omi­nai­suuk­sistaan. Sen herkkä tuoksu luo miel­lyt­tä­vän ja eri­tyi­sen hyvin­voinnin hetken. Pehmeä ja lempeä sieni takaa syvä­puhtaan ihon.

bambu tuoksuva kuorintasieni

TUOKSUVA KUORINTASIENI SISÄLTÄÄ BAMBU-UUTETTA & KASVIRAKEITA

Innovatiivinen tuoksuva kuorintasieni vahvistaa hyvinvoinnin hetken nautintoa lempeällä bambu-uutteen tuoksullaan. Bambu-uutetta ja kasvirakeita sisältävä pesusieni kuorii ihoa luonnollisesti.

Meikinpoistosienet 2kpl

MEIKINPOISTOSIENET 2 KPL

Bambu-uutteella rikastetuilla puhdistustyynyillä on elvyttävä vaikutus ja ne ovat ihanteellisia suojaamaan ihoa hellävaraisesti. Meikinpoistotyynyt laajenevat joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, mikä auttaa puhdistamaan ihon paremmin.

Kuoriva selkäpesin

KUORIVA SELÄNPESIN BAMBUSTA

Kuoriva selänpesin on valmistettu korkealaatuisesta bambuviskoosista. Innovatiivisen yhdistelmän ansiosta pesusienipuoli aktivoi verenkiertoa luonnollisella kuorinnalla, kun taas viskoosipuoli puhdistaa hellävaraisesti.

Kuorintahansikas

HANSIKAS KUORINTAAN JA RENTOUTUKSEEN BAMBUSTA JA PELLAVASTA

Bambusta ja pellavakuidusta valmistettu rentoutumis- ja kuorintahansikas on pehmeä ja hellä, ihanteellinen jopa herkimmälle iholle. Luonnonmateriaalien innovatiivisen yhdistelmän ansiosta tämä hansikas puhdistaa hellävaraisesti ja kuorii hellästi.

Bambu&luffa hansikas

HANSIKAS BAMBUSTA JA LUFFASTA

Tämä kuoriva vartalohansikas on valmistettu korkealaatuisesta bambuviskoosista. Innovatiivisen yhdistelmän ansiosta pesusienipuoli aktivoi verenkierron luonnollisella kuorinnalla, kun taas viskoosipuoli puhdistaa ihon hellävaraisesti.

bambu Hiustenkuivausturbaani

HIUSTENKUIVAUSTURBAANI PEHMEÄSTÄ BAMBUVISKOOSISTA

Hiustenkuivausturbaani on valmistettu korkealaatuisesta bambuviskoosista. Käänteen­tekevän kudoksensa ansiosta sen imukyky on suurempi kuin puuvillan. Tämä hiusturbaani kuivaa hiukset nopeasti, samalla kun se kunnioittaa niiden luonnollista rakennetta.

Kuorintasormikas

KUORINTASORMIKAS BAMBUSTA

Tämä viiden sormen kuorintasormikas puhdistaa ihon hellävaraisesti ja samalla kuorii sitä tarkasti ergonomisen muodon ansiosta. Tämä sormikas tekee ihosta sileän, terveen värisen ja syväpuhdistetun.

Bambuharja

BAMBUHARJA LUONNONHARJAKSILLA

Bambupuusta ja luonnollisista harjaksista valmistettu harja kuorii ja puhdistaa tehokkaasti. Harja mahdollistaa jopa vaikeapääsyisten alueiden, kuten selän ja jalkojen, pesun. Erikoissuunnittelunsa ansiosta harjaosa voidaan irrottaa kahvasta tarvittaessa.

M Massage logo
M Massage verkkopesusienet

VERKKOPESUSIENI 100% kompostoituva

Päivittäisen hyvinvoinnin rituaali täysin luontoa kunnioittaen. Hellävaraisesti kuoriva, ihanteellinen myös kylpyyn, jossa on runsaasti vaahtoa. Ripustettava, helppo huuhdella ja kuivata. Dermatologisesti testattu. Valmistettu erityisestä materiaalista, joka voidaan hävittää luonnonmukaisesti kompostoimalla. Innovatiivinen koostumus on ensimmäinen 100 % kompostoituva markkinoilla (EN13432:2000). Eko-kestävä FSC®-pahvikääre.

Bambu alaviiva