method glass for good logoMethod Glass4Good pullo 3
Method Glass4Good pullo 5
Method Glass4Good pullo 4
Method Glass4Good pullo 1Method Glass4Good pullo pääkuva

tervehdi kautta aikojen ensimmäistä limited edition -lasipulloamme. ja sitten on ylävitosten paikka, kun nappaat yhden itsellesi vinkuvan puhtailla käsilläsi.

meidän sweet water -nestesaippuallamme täytetty forever-pullosi on suunniteltu käytettäväksi + uudelleenkäytettäväksi + loistamaan pesualtaasi laidalla. täyttöpussimme täyttävät sen lähes 3 kertaa ja säästävät 80 % muovia*. sitä me kutsumme deluxe-kestävyydeksi.

* verrattuna kolmeen tavalliseen method nestesaippuapulloon


luovaa yhteistyötä


method syntyi ajatuksesta, että kotien tulisi olla siistimpiä + värikkäämpiä. siksi uskomme, että luovuus on hyvää tekevä voima. ja siksi olemme aina rakastaneet työskentelyä suunnittelijoiden, taiteilijoiden + organisaatioiden kanssa, jotka käyttävät luovuutta aikaansaadakseen muutoksia.Lontoon Design Museumin kanssa


method glass for good ei vain näytä hyvältä, se tekee myös hyvää. meillä oli ilo tukea Lontoon Designmuseon Waste Age -näyttelyyn liittyvää oheisohjelmaa 2021. se tutki, kuinka muotoilu voi auttaa aloittamaan uuden aikakauden, johon eivät kuulu jätteet ollenkaan. olemme erittäin innoissamme voidessamme inspiroida seuraavan sukupolven kestävien ratkaisujen suunnittelijoita.