Tarinamme

Tarinamme koivu

Eettinen Luksus aloitti toimintansa vuonna 2007.

Ensimmäinen tuotteemme oli OnXOn Puhdistuskivi, joka on edelleen tärkeä osa valikoimaamme. OnXOn-tuotteita on tullut koko ajan lisää ja ne muodostavatkin nyt jo kokonaisen tuoteperheen fiksuja ja arkea helpottavia tuotteita. Niiden tuotannossa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin. Silti ne ovat tehokkaita ja korkealaatuisia.

Method-tuotteiden maahantuonti alkoi 2008. Eurooppaan Methodit tulivat ensin Isoon-Britanniaan ja heti perään Suomeen, jossa onkin eurooppalaisittain erinomaiset Method-valikoimat. Method-tuotteita on siivoukseen, astianpesuun, pyykinpesuun ja käsienpesuun. Method-tuotteet näyttävät ja tuoksuvat hyvältä sekä ovat ystävällisiä ympäristölle. Ja kaikki tämä tehokkuudesta tinkimättä. Siivouksen tulee olla helppoa ja mukavaa.

Tuotevalikoimamme laajeni siivousvälineisiin, kun vuonna 2018 lanseerasimme 100 % kierrätysmuovista valmistetut Greener Cleaner -harjat sekä 2020 Mr.Eco-sarjan, joka koostuu muovittomista tai kierrätetyistä materiaaleista valmistetuista sienistä ja liinoista. Vuonna 2022 valikoimamme täydentyi ekologisella, nopeasti uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla italiaisella Bambù-kauneuden- ja vartalonhoitotuotesarjalla.

Eettinen Luksus on koko toimintansa ajan onnistunut kasvattamaan myyntiään vuosittain. Samalla tiellä aiomme jatkaa edelleen laajentamalla jälleenmyyjäverkostoamme sekä tuomalla valikoimaamme uusia ekologisia, esteettisiä ja eettisiä tuotemerkkejä.

 

 

 

 

 

 

 

Tarinamme

Tarinamme