method Yleispuhdistussuihke Tropical Magnolia

Tropical Magnolia

Method-tuote­perheen uusin tulokas on vihdoin täällä. Kauan odotettu ja toivottu yleis­puhdistussuihke Tropical Magnolia säväyttää uudella ja raikkaalla ulkonäöllään. Nimikin on uusi, mutta jotain tuttua olemme halunneet säilyttää. Nimittäin tuoksun.

Saatat muistaa lintu­kuvioisen Method Limited Edition Hummingbird Garden -sarjan menneiltä vuosilta ja sen lumoavan tuoksun. Nyt siitä voi taas nauttia, sillä teidän pyynnöstänne Tropical Magnolia tuo viidakon tunnel­maa kotiisi, mutta ilman viidakon lakeja. Ihana troop­­pinen vehreys sekoi­­tettuna makeaan kukkai­seen mag­no­liaan saa sinut inspi­roitumaan ja ajatuksesi lentoon. Pääset eksoot­tiselle matkalle syvälle viidakkoon, kuitenkin ilman kosteutta ja pörröisiä hiuksia.

Uutuudesta huolimatta voit kuitenkin olla varma, että Tropical Magnolia seuraa kokeneempien puhdistus­suihkeidemme Pink Grapefruitin ja French Lavenderin jalanjälkiä, joten rasvalla + lialla ei edelleenkään ole mahdol­li­suuksia vastustaa kasvi­­pohjaista puhdistus­tehoa. Luonnon omat puhdistavat raaka-aineet tulevat maissista ja kookoksesta. Ne ovat luonnol­lisesti biohajoavia.

Siivoaminen Methodin tuotteilla ei ole kovaa työtä, vaan iloista huvia. Jokainen sinulle miellyttävä suihkaus on vastustamaton hajottava isku lialle. Raikas tuoksu ja hohtava puhtaus kotiisi ovat tuloksena.

Tropical Magnolia on tulossa kauppoihin lähikuukausina, mutta innokkaimmat voivat tilata viidakon kotiinsa jo tänään verkkokaupastamme.

B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä.