Morag Myerscough

Morag Myerscough, taiteilija/designer, on tuonut ainutlaatuisen muoto- ja värikielensä methodin uusimpaan limited edition -sarjaan, joka on kuin iloinen väririeha kotiin.

Yleensä Morag työskentelee erittäin suurten mittakaavojen projekteissa, kuten Battersean voimalaitos, Designmuseon pysyvä näyttely Lontoossa ja Sheffieldin Lasten sairaala. Joten pienellä mittakaavalla työskentely oli jännittävä haaste. Morag on luonut sarjan ilon inspiroimia taideteoksia pakkauksiksi methodin planeettaystävällisille nestesaippualle, vaahtoavalle nestesaippualle, yleispuhdistusaineelle ja astianpesuaineelle.

method Limited Edition Nestesaippua Morag

Method tunnetaan parhaiten houkuttelevasti pakatuista, kasviperäisistä + biohajoavista ainesosista valmistetuista puhdistusaineista, joissa tuoksut ja värit ovat kohdallaan. Method on ottanut tehtäväkseen viedä missionsa ”look good. do better.” vuonna 2019 vieläkin pidemmälle lisäämällä iloa sekä kodeissa että yhteisöissä. Morag tekee yhteistyötä methodin ja Artfeltin (Sheffieldin Lasten sairaalan taideohjelma) kanssa projektissa, jossa sairaalan ulkotilat on tarkoitus muuttaa kauniiksi, tuoksuvaksi ja miellyttäväksi puutarhaksi.

Morag Myerscough kertoo: ”Olin iloinen, kun method lähestyi minua yhteistyön merkeissä. Ajatus kauniin ja värikkään jalokiven luomisesta kotiin innosti minua. Joka kerta niitä käyttäessään tulee hiukan onnellisemmaksi ja saa jotain erityistä arkeensa.”

Uusin limited edition -sarja on purskaus positiivisuutta sekä ulkopuolelta että sisältä. Sen hedelmäinentuoksu on vivid watermelon, joka täydentää pullon rohkeaa ja iloista ulkoasua. Virkistävä tuoksu sisältää hedelmäisiä ja raikkaita vivahteita; lisänä silaus mintun, basilikan ja korianterin tuoksuja.

Upouusi method x Morag Myerscough -sarja on ollut saatavilla Suomessa maaliskuusta 2019 lähtien.

MORAG

Moragin mantra on ”tee onnelliseksi lähelläsi olevat ja kauempana olevat tulevat luoksesi”. Lontoossa syntynyttä ja edelleen asuvaa Moragia on aina kiehtonut se, miten sanat, värit, muodot ja rakenteet voivat muuttaa brutaaleja kaupunkialueita ja käsitystä niistä.

Morag Myerscough’n työlle on ominaista mukaansatempaava rohkeus, joka herättää vastakaikua kaikkialla. Jokainen yleisö, joka näkee ja kokee hänen teoksensa, reagoi niihin omalla tavallaan ja siten luo yhteisöllisyyttä ja auttaa rakentamaan identiteettiään. Morag tekee tiloista paikkoja, joissa ihmiset haluavat olla, ja jotka stimuloivat ja usein hymyilyttävät.

Moragin töiden kirjo kattaa monenlaiset rakennusten muutosprojektit – junan muuntamisen kahvilaksi, ”tweet-rakennukset”, sairaalat ja muut julkiset rakennukset.

Morag on voittanut monia palkintoja töistään ja 2017 Morag sai the RSA – Royal Designer for Industry (RDI) -arvonimen.

Instagram @moragmyerscough

Katso tästä Morag Myerscough-tuotteet